Denna sallad smakar inte bara utsökt, det kommer också ge en snygg färg till bordet.
4 portioner
Till salladen:
1/2 rödkål
1 Liten rödlök
1 Stor morot
1 Äpple
1-2 stora grönkålsblad
cashewnötter till garnering
Dressing:
2-3 dl grekisk yoghurt
2 tsk Dijon senap
1 Pressad vitlöksklyfta
2 tsk Honung
Salt och svartpeppar
Juice och zest från 1/2 citron
1. Ta bort kålens yttre blad och skär ut kärnan. Strimla sedan kålen och löken mycket tunt. Skala moroten och äpplet och hacka i tunna finna stavar/julienne. 2. Tvätta grönkålen och ta bort stammen. Hacka fint och placera alla salladsingredienser i en stor skål.3. Blanda alla ingredienserna till dressingen i en liten skål. Tillsätt salt och nymalen svartpeppar efter smak. Häll sedan dressingen över salladen och blanda väl. Låt kålsallad stå ett tag innan servering. Toppa med nötter innan servering.
Få inspiration och produktnyheter
Registrera dig för att få våra nyhetsbrev
Tack!
Vi är glada att ha dig ombord!
Ursäkta!
Det verkar vara tekniska problem just nu. Försök igen senare.